STEFANO VINCENTI

Agilcoach.dk tilbyder inspiration og tips til alle jer agile ildsjæle. Vi leverer ydelser indenfor agil transformation, agil coaching, Scrum/ Kanban/XP, opskalering af scrum/agile i organisationer, ledelse af teams som scrum master eller agil coach, især inden for komplekse tech projekter og it-software udvikling, inkl. cloud, DevOps og nyeste trends indenfor AI/GPT/LLM ChatGPT/Alpaca sprogmodeller anvendelse. Jeg kombinerer agile principper med lean startup metoder og design thinking… og jeg støtter Product Owners og Product Managers i produktudvikling med den rette mix af ovenstående.

Hvem står bag Agilcoach.dk?

Stefano Vincenti, agil og scrum coach med 20 års erfaring som leder or rådgiver, heraf 10+ års erfaring med Scrum og Agile, inden for software udvikling, og it-implementering af komplekse tech og infrastruktur projekter. Underviser agil og scrum på IT Universitet i København. Er parner hos tryZone https://tryzone.dk/ det Agile Hus.

Solid erfaring med ledelse af teams og med rådgivning indenfor it-strategi, it-organisering og startups. FinTech entrepreneur, med mange års erfaring som rådgiver af ledere og organisationer som managementkonsulent.

Oprindeligt uddannet cand. oecon. i finansiering, Executive MBA og efteruddannet som scrum master, agil coach, release train engineer, SAFe SPC, lean startup practitioner og design thinking facilitator.

https://dk.linkedin.com/in/stefanovincenti

 

Kontakt mig her:

Tlf: +45 25 29 17 70

Mail: info@agilcoach.dk

Mastodon
Translate now! »